روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

پایان سفر رئیس قوه‌قضائیه به قطر | یادداشت تفاهم برای همکاری‌های قضایی منعقد شد

  • کد خبر: ۲۳۳۴۲۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
پایان سفر رئیس قوه‌قضائیه به قطر | یادداشت تفاهم برای همکاری‌های قضایی منعقد شد
رئیس قوه‌قضائیه پس از سفر یک‌روزه به قطر وارد فرودگاه مهرآباد شد و با اشاره به اهداف و دستاوردهای این سفر گفت: یادداشت تفاهمی برای همکاری‌های قضایی در ۱۱ بند و موافقت‌نامه‌ای ۱۴ ماده‌ای برای معاضدت حقوقی متقابل امور کیفری منعقد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، دقایقی پیش در فرودگاه مهرآباد اظهار داشت: در جریان سفر کوتاهی که به قطر داشتیم ضمن دیدار با مقامات قطری از جمله امیر این کشور و رئیس شورای عالی قضایی آن، یادداشت تفاهمی برای همکاری‌های قضایی و موافقت‌نامه‌‌ای برای معاضدت حقوقی متقابل امور کیفری منعقد شد و تاکید داریم که این تفاهم‌ها و توافق‌ها هرچه‌سریع‌تر جنبه عملی و اجرایی پیدا کنند.

رئیس قوه‌قضائیه تصریح کرد: در خلال دیدار با مقامات قطری، در مقوله «حقوق بشر» و ضرورت نیل به سازوکاری واحد در این عرصه و به‌ویژه مقوله فلسطین و غزه، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

رئیس دستگاه قضا گفت: در جریان سفر به قطر و دیدار با مقامات قضایی این کشور، درباره تبادل تجربیات و اطلاعات در حوزه هوشمندسازی فرایندهای قضایی و حوزه فضای مجازی و سایبری نیز گفت‌وگوهای خوبی صورت گرفت و ما آمادگی خود را برای انتقال این اطلاعات و تجربیات اعلام داشتیم و طرف قطری نیز از این موضوع استقبال کرد.

رئیس عدلیه تصریح کرد: برای ایرانیان محبوس در قطر و تسهیل شرایط برای خانواده‌های آنان و بهره‌مندی آنها از ارفاقات قانونی متناسب با ضوابط نیز گفت‌وگوهای مطلوبی صورت گرفت و طرف قطری در این زمنیه قول مساعد داد.

قاضی‌القضات با اشاره به نشست خود با ایرانیان مقیم قطر گفت: مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی ایرانیان ساکن قطر را پیگیری و رفع خواهیم کرد و مسائل مرتبط با سایر شوؤن آنان را نیز که مستقیماً به قوه قضاییه مربوط نمی‌شود، به بخش‌های ذیربط در داخل منتقل خواهیم کرد و در راستای رفع آنها اقدامات مقتضی را با دستگاه‌های مسئول ترتیب خواهیم داد.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: طرف قطری از توسعه مناسبات میان تهران و دوحه در حدود سه سال اخیر در دوران رئیس‌جمهور فقید آیت‌الله رئیسی، راضی و خرسند بود و بر استمرار این روند تاکید داشت؛ بر همین اساس امیدواریم که بتوانیم مناسبات خود را با همه کشورهای دوست و همسایه در راستای منافع مشترک و منافع منطقه‌ای توسعه و گسترش دهیم.

روز گذشته ۲۲ خرداد؛ در راستای دیپلماسی قضایی و توسعه تعاملات قضایی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها، رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به دعوت رئیس شورای عالی قضایی قطر، در سفری یک روزه عازم این کشور خواهد شد.

دیدار با امیر قطر و رئیس شورای عالی قضایی این کشور، حضور در جمع ایرانیان مقیم قطر، امضای یادداشت تفاهم‌ همکاری قضایی و انعقاد موافقت‌نامه معاضدت قضایی در امور کیفری میان دو کشور، اهم برنامه‌های سفر رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران به قطر هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->